Over Mij

Ik ben Adriënne Hazenberg en bemoeien zit in mijn bloed en is wat ik ook erg leuk vind. Daarom heb ik er mijn beroep van gemaakt, vandaar dus een Professionele Bemoeial.

Ik ben geboren en getogen in Rosmalen. Na mijn middelbareschooltijd, op het Sint Janslyceum in ’s-Hertogenbosch, ben ik communicatie gaan studeren aan de HEAO in Eindhoven. Daar heb ik de theorie geleerd en kon die in eerste instantie ook weer in het vrijwilligerswerk gebruiken. Dat vrijwilligerswerk bij SJV Rosmalen doe ik nog steeds. De basis van praktisch en pragmatisch denken en werken is daar gelegd.

Na mijn studie ben ik mijn werkzame leven begonnen bij een reclamebureau in Veghel, waar ik eerder stage liep. Daarna 8 jaar bij Randstad Uitzendorganisatie, waar ik veel ervaring heb opgedaan in organiseren en projectmatig werken. Aansluitend weer een paar jaar terug op het 'oude nest' in de reclame en marketing. Door de liefde uiteindelijk in de transportwereld beland en sinds begin 2012 aan de slag als Professionel Bemoeial.

Mijn volledige profiel vind je op mijn LinkedIn.

Als Professionele Bemoeial bemoei ik me met alles. Vandaar dat ik mijn eigen bedrijf gestart ben; Bemoeialles.

Dat bemoeien is iets wat in mijn bloed zit. Ik overzie snel een situatie en pak aan en door!
Bemoeienissen uitgelicht
Bemoeialles - Adviseren, Organiseren, Communiceren
Site Lunchnet
Bemoeialles - Adviseren, Organiseren, Communiceren
Lancering website Beleef Rosmalen