Werkwijze

Alvorens me echt te gaan bemoeien kijk ik graag uitgebreid mee in de keuken van de klant om me een beeld te vormen van de organisatie, de mensen, de producten, de processen, de opdrachtgevers, de leveranciers en de communicatie. Zowel intern als extern.

Na deze eerste inventarisatie of scan geef ik een frisse blik op de processen en met name communicatie naar klanten en medewerkers.

Vervolgens stel ik samen met de klant een plan op om tot de gewenste verbeteringen te komen. Projectmatig werken en denken en organiseren is mijn tweede natuur.

Haal je mijn 'in huis' dan durf ik kritisch met je mee te denken. Zonder de kool en de geit te sparen. Daar heb je namelijk ook niets aan. Uiteraard is het belangrijk om bepaalde specifieke kenmerken van de organisatie te doorgronden. Deze kunnen ook een aanleiding zijn voor vastlopende processen.

Daarnaast kan ik ook ingezet worden voor bepaalde, reeds gedefinieerde projecten. Ik houd dan de regie op projectmatig werken en denken.

Met mijn bemoeien ben ik breed inzetbaar. Dat kan zijn bij commerciële zowel als non-profit organisaties. Hoewel allen anders van karakter zijn, kan ik met mijn frisse blik de knelpunten blootleggen en vervolgens aanpakken!

En dat is wat ik breng: praktisch denken en doen!
Bemoeienissen uitgelicht
Bemoeialles - Adviseren, Organiseren, Communiceren
Site Lunchnet
Bemoeialles - Adviseren, Organiseren, Communiceren
Lancering website Beleef Rosmalen